Loading...
Esittely 2018-02-07T21:59:59+00:00

Karri Wirén

Keskeinen työkokemus

  • Wirka Oy 2015 –
  • Cityterveys Oy, johtaja – lakiasiat ja hallinto, 2014-2017 (nykyisin SYNLAB)
  • Terveystalo-konserni, Hallinto- ja lakiasiainpäällikkö, lakimies, 2008-2014
  • Finnvera Oyj, vakuuskäsittelijä, korvaus- ja perintäasiantuntija, avustava konsernilakimies, 2004-2008

Koulutus

  • Oikeustieteen maisteri, Helsingin yliopisto, 2008

Wirka Oy

Toimittuani lähes vuosikymmenen ajan liike-elämässä lakimiehenä ja johtajana niin pörssiyhtiössä, pääomasijoittajan omistamassa suuryrityksessä kuin nopeasti kasvavassa start-upissa ja hankittuani merkittävän kokemuksen ja osaamisen aloin miettimään, mitkä asiat ovat minulle työelämässä tärkeitä. Tulin siihen tulokseen, että seuraavat asiat merkitsevät minulle eniten:

  • Haluan tehdä työtä, jossa olen hyvä ja jota rakastan – haluan innostua työstäni joka päivä
  • Haluan vaikuttaa työni tulokseen ja nähdä ”käden jälkeni”
  • Haluan työskennellä ”hyvien tyyppien” kanssa
  • Haluan kantaa paljon vastuuta, mutta sen vastapainoksi haluan paljon vapautta

Olen perustanut Wirka Oy:n jo keväällä 2015, mutta silloisen tilanteeni vuoksi en voinut keskittyä täysipainoisesti yrittämiseen. Kesällä 2017 koitti kuitenkin tilaisuuteni ja aloin miettimään yrittäjyyttä todenteolla vaikka olin toki toteuttanut joitakin asiakastoimeksiantoja jo aiemmin. Totesin, että vaikka työelämä on lähtökohtaisesti tarjonnut minulle edellä mainitut asiat, voisi yrittäjyys olla sitä, mitä todella haluan ja yrittäjänä en voisi syyttää ketään muuta siitä, mikseivät edellä listatut asiat toteutuisi kohdallani. Vedin loppukesän ja alkusyksyn henkeä lähes vuosikymmenen kestäneen erittäin hektisen työrupeaman jälkeen, koska koin sen ansainneeni, mutta loppuvuodesta 2017 pistin pyörät pyörimään toden teolla ja päätin heittäytyä yrittäjyyteen.

Wirka Oy tarjoaa liikkeenjohdon konsultoinnin palveluita ja aputoiminimensä Concludentian kautta liikejuridiikan palveluita yrityksille. Lisäksi Wirka tarjoaa tuotevälityspalveluita, yritysjärjestelyihin liittyviä palveluita, valmennuspalveluita sekä tekee sijoituksia niin listattuihin kuin listaamattomiin kohteisiin, joita voivat olla yhtiöiden lisäksi myös asuin- ja liikehuoneistot sekä kiinteistöt, mikäli näen, että sijoituskohteen tuottopotentiaali on riittävä ja kohde muutoinkin soveltuva ja houkutteleva sijoituspäätöksen kannalta.

Perustan toimintani sidosryhmälähtöiseen ajatteluun, jossa yhteistyön merkitys korostuu ja perinteiset roolit hälventyvät. Haaveeni on olla sidosryhmieni luetetuin kumppani, joka tuottaa lisäarvoa koko yhteisölle. Tavoitteeni on tuottaa palveluita ja tehdä sijoituksia, jotka ovat arvojeni – lojaalisuus, rehellisyys ja avoimuus – mukaisia.

” I feel that the greatest reward for doing is the opportunity to do more.” – Jonas Salk