Loading...
Palvelut 2018-04-26T14:53:41+00:00

Kokemukseni niin pörssiyhtiöstä, pääomasijoittajan omistamista yhtiöistä sekä nopeasti kasvavasta start-upista niin kasvukipuineen, tehostamistoimineen ja irtautumisineen on antanut minulle kattavan kuvan yritystoiminnasta ja sen menestysreseptistä. Olen osallistunut työurani aikana kymmeniin yritysjärjestelyihin (kokonaisarvoltaan yli 1.000.000 euroa) ja toiminut tiiviisti yhteistyössä yrityksen keskeisten toimintojen kuten myynti- , markkinointi- ja hankintaorganisaation, talous- ja rahoitusjohdon sekä henkilöstö- ja tietohallinnon kanssa, mikä on antanut minulle syvällisen osaamisen yrityksen liiketoiminnan kannalta kriittisten osa-alueiden osalta.

Tuotan konsultointipalveluita projektiluonteisesti keskittyen yrityksesi strategiaan ja sen keskeisiin osa-alueisiin sekä syventyen yrityksesi keskeisiin tehostamiskohteisiin. Palvelut tuotan ensisijaisesti päivähinnoitteluperusteisesti, mutta mikäli haluat käyttää osaamistani vain rajoitetusti, on sekin mahdollista tuntihinnalla. Lisäksi voit hankkia minut palvelukseesi vuokrajohtajaksi parhaaksi katsomaksi ajanjaksoksi, minkä lisäksi voit hankkia puhelinkonsultaatiota kiinteällä kuukausihinnalla.

Oletko kohdannut yritystoiminnan menestymisen hankalimman ongelman, sen ettei yrityksesi tuote tai palvelu mene kaupaksi? Haluatko kasvattaa myyntiäsi laajentamalla myyntikanaviasi? Tiedätkö liiketoimintasi tarvitsevan tietyillä ominaisuuksilla varustettua tuotetta, mutta et yrityksistäsi huolimatta ole löytänyt liiketoimintasi kannalta sopivaa ja kustannustehokasta ratkaisua? Haluatko pitää tiedon tuotteen ostosta salassa? Agency W on ratkaisu sinulle!

Lue lisää

Oletko ajatellut toteuttaa yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseksi yrityskaupan, jossa ostaisit kilpailijasi osakekannan tai osan tämän liiketoiminnoista? Harkitsetko luopuvasi liiketoiminnastasi tai osakekannastasi osittain tai kokonaan?

Lue lisää

Business W:n alta löydät lukuisia palvelukokonaisuuksia, kuten Aarrekartan ja Ruuvipenkin.

Lue lisää

Yrityksen hallinnon ja tukitoimien tehokkuus on kriittinen tekijä yrityksen menestyksen kannalta, mutta siitä huolimatta tämä on usein laiminlyödyin osa-alue yrityksen toiminnasssa. Vuosikymmenen kokemukseni yrityksen hallinto- ja lakiasioista vastaavana on antanut minulle syvällisen ymmärryksen yrityksen tukitoimintojen tehokkaasta toiminnasta ja merkityksestä yrityksen menestymisen kannalta jonka haluan nyt tarjota sinun käyttöösi.

Lue lisää

Wirtalähde Valmennus™

Koen saaneeni osakseni paljon liike-elämältä saatuani työskennellä vuosikymmenen ajan upeissa yhtiöissä upeiden ihmisten kanssa. Tuo kokemukseni on opettanut minulle paljon liike-elämästä ja urasta ja haluan jakaa tuon kokemukseni ja sen myötä syntyneen osaamiseni – pistää hyvän kiertämään.

Lue lisää

Ketterä toimijasi liikkeenjohdon konsultointiin.

Ota yhteyttä