Loading...
Agency 2018-04-26T14:54:52+00:00

Agency W™

  • Oletko kohdannut yritystoiminnan menestymisen hankalimman ongelman, sen ettei yrityksesi tuote tai palvelu mene kaupaksi?
  • Haluatko kasvattaa myyntiäsi laajentamalla myyntikanaviasi?
  • Tiedätkö liiketoimintasi tarvitsevan tietyillä ominaisuuksilla varustettua tuotetta, mutta et yrityksistäsi huolimatta ole löytänyt liiketoimintasi kannalta sopivaa ja kustannustehokasta ratkaisua?
  • Haluatko pitää tiedon tuotteen ostosta salassa?

Ennen kaikkea haluatko, että kumppaninasi toimii henkilö joka on toiminut tiiviissä yhteistyössä niin myynti- kuin hankintaorganisaatioiden kanssa, nähnyt lukemattomia tuotteita ja kuullut lukemattomia myyntiesityksiä, neuvotellut lukuisia myynti- ja hankintasopimuksia ja on edelleen halukas auttamaan liiketoimintaasi oli sitten kyse tuotteen myynnistä tai ostosta?

Välitän B2B-tuotteita toimien välittäjänä myyjien ja ostajien välillä. Olen urani aikana törmännyt useisiin erinomaisiin tuotteisiin ja palveluihin, jotka voisivat soveltua juuri sinun liiketoimintaasi erinomaisesti, mutta et ole välttämättä niistä kuullutkaan. Vastaavasti olen usein törmännyt siihen, että vaikka tuote tai palvelu on erinomainen, ei yritys saa sitä kaupaksi toivomallaan tavalla syystä tai toisesta?

Agency W™

  • perustuu toimeksiantosopimukseen, jossa dokumentoidaan myös välityksen kohteen ominaisuudet ja/tai sitä koskevat vaatimukset
  • järjestely voidaan toteuttaa joko kauppaedustuksena, jossa Wirka hankkii tuotetta koskevia tarjouksia ja toteuttaa tuotetta koskevan myynnin tai oston asiakkaan nimissä ja lukuun tai komissiokauppana, jossa Wirka hankkii tuotetta koskevia tarjouksia ja toteuttaa tuotetta koskevan myynnin tai oston omissa nimissä asiakkaan lukuun

1) kauppaedustuksessa asiakas on suorassa sopimussuhteessa tuotteen myyjään/ostajaan eikä tuotteeseen liittyvät oikeudet ja velvoitteet siirry missään vaiheessa Wirka Oy:lle vaan toimeksianto päätetään kun asiakas ja tuotteen myyjä/ostaja toteuttavat toimeksiannon

2) komissiokaupassa kauppa tehdään Wirka Oy:n nimissä, mutta omistusoikeus tuotteeseen ei siirry missään vaiheessa Wirkalle. Ostokomissiossa asiakkaasta tulee tuotteen omistaja ja myyntikomissiossa asiakkaalle syntyy oikeus kauppahintaan Wirkan toteutettua toimeksiannon

  • toimeksiantoon perustuva provissioperusteinen palkkio (erillisistä selvityksistä kuten mahdollisista markkinakartoituksista ja muista vastaavista itse toimeksiantoon liittymättömistä tehtävistä veloitetaan erikseen sovitun mukaisesti)

Wirka Oy ei toimi välittäjänä erityislainsäädännön alaisten tuotteiden kuten arvopapereiden, vakuutusten ja kiinteistöjen välityksessä.

Takaisin palveluihin

Ketterä toimijasi liikkeenjohdon konsultointiin.

Ota yhteyttä